Autor Téma: VFR Czech Republic 1m/pix do FSX  (Přečteno 194185 krát)

Pavel Brodský

  • Řídící VACC-CZ
  • ****
  • Příspěvků: 7 662
  • Karma: 146
Re:VFR Czech Republic 1m/pix do FSX
« Odpověď #375 kdy: 11.09.2015 14:38:44 »
  • 0
  • 0
  • To by už v tomto vlákně s o/t stačilo...

    PB

    Pavel Brodský

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 7 662
    • Karma: 146
    Re:VFR Czech Republic 1m/pix do FSX
    « Odpověď #376 kdy: 27.09.2015 10:20:51 »
  • 0
  • 0
  • Hmmm 20GB, to bude luxusní rozlišení  :D

    PB

    ulitej

    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 1
    • Karma: 0
    Re:VFR Czech Republic 1m/pix do FSX
    « Odpověď #377 kdy: 15.04.2017 15:55:26 »
  • 0
  • 0
  • Ahoj, voda CR v rozliseni 1M/PX hotova. Ke stazeni zde: http://www.studioplesna.cz/LKAA_Water.zip . Vhodna pouze pro ortho scenerku.

    Prosím je možné ,že tato data si nerozumí s autogenem, který vyšel pro ORTO v březnu 2017 - zkoušeno v oblast LKHD - přehrada Jablonec n.N. kde mi to "vymyže" cca 70 procent a asi změní podání objektů. Omlouvám se za trochu neodborné vyjádření.

    Jakub Kolář

    • VATSIM Supervisor
    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 1 906
    • Karma: 45
    Re:VFR Czech Republic 1m/pix do FSX
    « Odpověď #378 kdy: 16.04.2017 23:20:17 »
  • 0
  • 0
  • Ahoj kolego,

    Doplň si prosím do profiku tvé skutečné jméno.
    K problému, můžeš sem prosím pro lepší představu nahrát fotku?

    Dík

    Nicholas McLaren

    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 5
    • Karma: 1
    Re:VFR Czech Republic 1m/pix do FSX
    « Odpověď #379 kdy: 04.08.2017 15:19:47 »
  • 0
  • 0
  • Ahoj, potýkám se malým problémem s tímto ortem/autogenem. V kombinaci s Mega Airport Prague mi vzniká konflikt - v oblasti prstu A a Menzies terminálu mi naskakují budovy. Dále také v průmyslové zóně v Kněževsi (viz. foto)

    Už jsem si zkoušel pohrát s umístěním v Scenery library, jakmile hodim VFR Czech Republic pod Mega airport Prague, problém zmizí, ale na úkor autogenu v oblasti Kněževes - Hostivice - Jeneč, a obecně v blízkém okolí letiště, kde je v podstatě prázdno = placka. (foto)

    Slider autogenu v nastaveních je na DENSE, tak tam nevidím problém.

    Potkal se už nekdo nekdy s tímto problémem, případně našel někdo i potencionální řešení?  :)

    Nicholas McLaren

    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 5
    • Karma: 1
    Re:VFR Czech Republic 1m/pix do FSX
    « Odpověď #380 kdy: 31.08.2017 10:39:51 »
  • 0
  • 0
  • Push - opravdu se nikdo s tímhle nesetkal?