Autor Téma: vPilot - VATSIM pilot client  (Přečteno 8726 krát)

Zbyněk Šídlo

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 74
  • Karma: 0
Re:vPilot - VATSIM pilot client
« Odpověď #25 kdy: 24.05.2015 22:10:29 »
  • 0
  • 0
  • Perfekt rada,asi jsem to doteď jako správce nespouštěl a fungovalo to.Možná po nějaké aktualizaci Windowsu to začalo blbnout.Každopádně teď jsem zkusil spustit jako správce a huráááá.Funguje to.Máš u mě za šikovnost.........diplom. :D.Díky moc.

    Jan Beneš

    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 45
    • Karma: 0
    Re:vPilot - VATSIM pilot client
    « Odpověď #26 kdy: 28.09.2015 10:38:11 »
  • 0
  • 0
  • Ahoj, zkoušeli jste někdo vPilota s Sky ai traffic?

    Vojtěch Javorský

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 1 296
    • Karma: 23
    Re:vPilot - VATSIM pilot client
    « Odpověď #27 kdy: 28.09.2015 11:38:43 »
  • 0
  • 0
  • Já jsem to nezkoušel, ale každopádně b to mělo fungovat :)
    I'm lovin' it

    Jan Beneš

    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 45
    • Karma: 0
    Re:vPilot - VATSIM pilot client
    « Odpověď #28 kdy: 29.09.2015 12:25:09 »
  • 0
  • 0
  • Ne-e, nefunguje :-(

    Jakub Kolář

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 1 967
    • Karma: 45
    Re:vPilot - VATSIM pilot client
    « Odpověď #29 kdy: 07.04.2016 16:54:32 »
  • 0
  • 0
  • Dnes byla vydána betaverze vpilot 2.0, mezi hlavní změny patří Automatic Model Matching
    https://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=132&t=70966

    Pavel Brodský

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 7 729
    • Karma: 151
    Re:vPilot - VATSIM pilot client
    « Odpověď #30 kdy: 07.04.2016 21:44:18 »
  • 4
  • 0
  • Tak hlavně, jeslti to umí automaticky disablovat IVAO modely, pokud je to najde - jinak se Kocman podělá, a dá to k mezinárodnímu soudu pro lidská práva!

    PB

    Jan Beneš

    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 45
    • Karma: 0
    Re:vPilot - VATSIM pilot client
    « Odpověď #31 kdy: 20.06.2016 10:32:16 »
  • 0
  • 0
  • Ahoj, včera jsem stáhl poslední aktualizaci vPilotu a zdá se že odskakuje z naladěných frekvencí. Tak dejte vědět jestli máte ten samý problém, ať vím, jestli to je chyba vPilot, nebo u mě řádil šotek. :-)
    Možná to byla jen chyba PMDG, po oznámení řídícího ať je kontaktuju, stačilo přehodit na rádiu aktiv/stb a zase zpět a byl jsem zase zpět na frekvenci.
    « Poslední změna: 20.06.2016 10:35:20 od Jan Beneš »

    Matej Quarda

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 1 802
    • Karma: 28
    Re:vPilot - VATSIM pilot client
    « Odpověď #32 kdy: 20.06.2016 10:37:00 »
  • 0
  • 0
  • Ahoj,
    já taky včera stáhnul aktuální verzi, letěl jsem hodinu, byl jsem celou dobu na jedné frekvenci, ale ani jednou jsem z ní nevypadl (resp. Vpilot se z ní sám nepřepnul). Letěl jsem s default Be58.
    Matej Quarda
    CSA4LG

    Jakub Jiřička

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 341
    • Karma: 0
    Re:vPilot - VATSIM pilot client
    « Odpověď #33 kdy: 11.04.2018 22:22:30 »
  • 0
  • 0
  • Nemáte někdo šajna, proč mi to z ničeho nic občas pustí to co vysílám do freq i mě do sluchátek? není na to nějaká klávesová zkratka, kterou bych si omylem zapínal? vždycky se to nachvíli z ničeho nic zapne, pak zase vypne atd..

    A tip na nějakou freeware knihovnu která by s tím fungovala nemáte? Už mě ty CRJčka nebaví  :D a ta z Ivaa už není  >:(
    díky

    Pavel Brodský

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 7 729
    • Karma: 151
    Re:vPilot - VATSIM pilot client
    « Odpověď #34 kdy: 11.04.2018 22:31:07 »
  • 0
  • 0
  • Zdar, stává se to když na COM1 i COM2 máš naladěnou stejnou frekvenci. Pak se to takhle někdy podělá a zůstane to tak i když je rozladíš.

    Ohledně knihovny ti napíšu po fb ;-)

    PB

    Prokop Lamser

    • Global Moderator
    • *****
    • Příspěvků: 574
    • Karma: 35
    Re:vPilot - VATSIM pilot client
    « Odpověď #35 kdy: 11.04.2018 22:43:54 »
  • 0
  • 0
  • Zkus BVAI knihovnu