Autor Téma: FlightFactor A320  (Přečteno 1591 krát)

Jakub Kolář

  • Řídící VACC-CZ
  • ****
  • Příspěvků: 1 952
  • Karma: 46
FlightFactor A320
« kdy: 12.05.2017 07:26:54 »
  • 0
  • 0
  • X-Plane se konečně probral a bude slušně udělaný pořádný letadlo  :P
    http://forums.x-plane.org/index.php?%2Fforums%2Ftopic%2F121624-a320-ultimate-from-flightfactor%2F

    Vojtěch Javorský

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 1 291
    • Karma: 23
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #1 kdy: 12.05.2017 08:54:12 »
  • 0
  • 0
  • EDIT : Další pořádně udělaný slušný letadlo.
    I'm lovin' it

    Pavel Brodský

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 7 705
    • Karma: 151
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #2 kdy: 12.05.2017 09:10:31 »
  • 0
  • 0
  • Hmm to nevypadá špatně. Že by konečně pořádnej "moderní" dopravák do XPL? Líbí.

    PB

    Jakub Kolář

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 1 952
    • Karma: 46
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #3 kdy: 12.05.2017 11:31:19 »
  • 0
  • 0
  • EDIT : Další pořádně udělaný slušný letadlo.
    Em ne  ;)

    Jakub Kolář

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 1 952
    • Karma: 46
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #4 kdy: 13.05.2017 10:04:46 »
  • 1
  • 0
  • Když si odmyslíte tu husnou X-Plane scenérii a tu příšernou pikotáž, vypadá to poměrně slušně

    https://youtu.be/pI1pH40NYC8

    Jakub Kolář

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 1 952
    • Karma: 46
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #5 kdy: 17.05.2017 18:28:36 »
  • 0
  • 0

  • Jan Pichrt

    • Airbus A320 | ATR 72-500
    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 49
    • Karma: 2
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #6 kdy: 18.05.2017 22:43:42 »
  • 0
  • 0
  • Vypada to slusne i kdyz na prvni pohled jsem si vzpomel na Aerosofti ATRko, systemove OK, graficky na dnesni dobu nic moc... asi je to tim, ze to zacali vyvijet v dobe, kdy XPL11 jeste nebylo a vychazi to vsechno z XPL10 :(

    Trochu se bojim dvou veci: cenovky ktera pujde pravdepodobne do stovek USD a potom podpory ze strany vyvojare... maji za sebou nekolik projektu ktere nejsou stale dokoncene i pres to, ze jsou vydane a inkasuji za ne penize :(

    Pokud se to ale podari, tak pa pa FSX a Aerosoft ;) uz me s touhle kombinaci dochazi trpelivost :D
    FSX:SE | XPL 11 | P3D | FSW early acces
    ---
    Aktuálně: stavba A320 home cockpit
    Příprava: stavba BF109 home cockpit

    Jakub Kolář

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 1 952
    • Karma: 46
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #7 kdy: 19.05.2017 13:10:33 »
  • 0
  • 0
  • Citace
    uz me s touhle kombinaci dochazi trpelivost

    Tak proč nepřejdeš na kombinaci P3D a FSLabs?  ;)

    Jan Pichrt

    • Airbus A320 | ATR 72-500
    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 49
    • Karma: 2
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #8 kdy: 19.05.2017 18:32:40 »
  • 0
  • 0
  • protoze jsem nedavno p3d zkusil... a naprosto stejny problem jako u FSX - absolutne wasted dual monitor setup a alt+tab konci po par provedenich na force close :) v tomhle je XPL11 asi zatim neprekonatelne bohuzel, ale absence slusneho dopravaku me donutila XPL11 schovat na nejaky cas do supliku. V FSX a P3D uz nic prevratneho nebude... tedy nic, co je zavisle na vlastnostnech daneho enginu - coz ten dual monitor a zabugovany proces controll je :(
    FSX:SE | XPL 11 | P3D | FSW early acces
    ---
    Aktuálně: stavba A320 home cockpit
    Příprava: stavba BF109 home cockpit

    Ondřej Pěnička

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 228
    • Karma: 6
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #9 kdy: 19.05.2017 22:27:49 »
  • 0
  • 0
  • Honzo jak konkretne u xpl vyuzivas dual monitor? Me to bezi vse na jednom a zatim jsem neprisel na to co a jak udelat na dvou
    OK-JGB // OK-JAG // CSA1688

    X-Plane 11 (Beech B1900, IXEG Boeing 737:300, Cirrus SF50, Cessna 172)

    Eduard Horak

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 259
    • Karma: 1
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #10 kdy: 19.05.2017 22:59:14 »
  • 0
  • 0
  • XPL10: Pustit XPL 2×, pripadne jsou addony ktere bezi i na druhem monitoru
    XPL11: to umi sam o sobe, i vytahnout vsechna okna na druhej monitor, jen nektery drobnosti neumi myslim zatim na vsech OS (ale je to v reseni a mozna uz to ted funguje, nevim)
    « Poslední změna: 19.05.2017 23:02:44 od Eduard Horak »

    Jan Pichrt

    • Airbus A320 | ATR 72-500
    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 49
    • Karma: 2
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #11 kdy: 20.05.2017 09:21:29 »
  • 0
  • 0
  • tak tak ;) XPL11 to umi sam o sobe a dost dobre... v nastaveni musis tedy druhy monitor nastavit, ale spis nez umistovani pristoroju ci rozsireni pohledu mam druhy monitor na to, ze v nem mam mapy, fpl a tak podobne... dalsi naprosto uzasna vec je, ze si vemu FMC, odkliknu ho a muzu alt tab na plochu ale FMC me zustane videt v okne mimo XPL :) takze si na plose muzu v klidu natukat fpl do FMC pri hledani vsech informaci na obou monitorech. Tohle je bohuzel s FSX i P3D nerealizovatelne :( u FSX to resim prozatim tabletem, ktery mam u sebe a na nem mam Navigraph predplatne ;)
    FSX:SE | XPL 11 | P3D | FSW early acces
    ---
    Aktuálně: stavba A320 home cockpit
    Příprava: stavba BF109 home cockpit

    Jaroslav Lcar

    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 91
    • Karma: 0
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #12 kdy: 20.05.2017 16:04:06 »
  • 0
  • 0
  • To jako že vyrveš FMC z kokpitu a jdeš na plochu ťukat do FMC v reálu taky neskáčou z kokpitu :-D ;-)

    Jan Pichrt

    • Airbus A320 | ATR 72-500
    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 49
    • Karma: 2
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #13 kdy: 20.05.2017 23:22:30 »
  • 0
  • 0
  • v realu ale taky nemam jen dva mrnave monitory :D
    FSX:SE | XPL 11 | P3D | FSW early acces
    ---
    Aktuálně: stavba A320 home cockpit
    Příprava: stavba BF109 home cockpit

    Jan Pichrt

    • Airbus A320 | ATR 72-500
    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 49
    • Karma: 2
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #14 kdy: 15.11.2017 20:49:02 »
  • 0
  • 0
  • Nekdo, kdo stihl prvni varku uzavrene bety? :) Bohuzel uz se na me nedostalo tak cekam na dalsi... vzhledem k tomu, ze uz je CSA liverka a i CZ dekujici za ni, tak by se nekdo mohl podelit o dojmy.
    FSX:SE | XPL 11 | P3D | FSW early acces
    ---
    Aktuálně: stavba A320 home cockpit
    Příprava: stavba BF109 home cockpit

    Jan Pichrt

    • Airbus A320 | ATR 72-500
    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 49
    • Karma: 2
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #15 kdy: 28.11.2017 20:23:54 »
  • 0
  • 0
  • Tak uz je ero doma :) no a musim rict, ze to je sakra rozdil oproti JARd, at uz co se grafiky tyce, vlastnosti a simulovanych systemu...
    FSX:SE | XPL 11 | P3D | FSW early acces
    ---
    Aktuálně: stavba A320 home cockpit
    Příprava: stavba BF109 home cockpit

    Libor Janda

    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 37
    • Karma: 2
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #16 kdy: 28.11.2017 22:46:48 »
  • 0
  • 0
  • Docela netrpělivě na něj také čekám, ale zatím ke koupi nevidím a ta veřejná BETA mi unikla.
    Nebo je to někde možné zakoupit?
    Díky ;)
    Libor

    Jan Pichrt

    • Airbus A320 | ATR 72-500
    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 49
    • Karma: 2
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #17 kdy: 28.11.2017 23:30:08 »
  • 0
  • 0
  • Bohuzel zakoupit nelze... mam pristup do bety.  :-\
    FSX:SE | XPL 11 | P3D | FSW early acces
    ---
    Aktuálně: stavba A320 home cockpit
    Příprava: stavba BF109 home cockpit

    Libor Janda

    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 37
    • Karma: 2
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #18 kdy: 28.11.2017 23:32:24 »
  • 0
  • 0
  • A jak jsi na tom s FPS? Je to náročnější?
    Díky

    Jan Pichrt

    • Airbus A320 | ATR 72-500
    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 49
    • Karma: 2
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #19 kdy: 29.11.2017 15:37:49 »
  • 0
  • 0
  • Blbe :D kvuli teto A320 jsem byl dnes objednavat novou GK :) 17 FPS za letu, ne ze by to neslo hrat :D ale to je uz videt... ATI R9 280 3GB.

    A ne ze by to ta karta nestihala, jenom 3GB VRAM jsou zalostne malo :( takze uz je na ceste GTX1060 6GB.

    /edit: a to nemam uplne krap PC - i5-4690k@4,5GHz / 16GB RAM / Intel SSD a vyse zminena karta :)
    FSX:SE | XPL 11 | P3D | FSW early acces
    ---
    Aktuálně: stavba A320 home cockpit
    Příprava: stavba BF109 home cockpit

    Jan Pichrt

    • Airbus A320 | ATR 72-500
    • Newbie
    • *
    • Příspěvků: 49
    • Karma: 2
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #20 kdy: 30.11.2017 20:27:23 »
  • 0
  • 0
  • Karta vymenena a uz se s tim da hezky litat... 30 - 50 fps ;) asi udelam nejake video z meno amaterskeho letani :)
    FSX:SE | XPL 11 | P3D | FSW early acces
    ---
    Aktuálně: stavba A320 home cockpit
    Příprava: stavba BF109 home cockpit

    Jakub Pekař

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 97
    • Karma: 1
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #21 kdy: 16.02.2018 20:15:33 »
  • 0
  • 0
  • -Delay is better than a disaster-


    Pavel Brodský

    • Řídící VACC-CZ
    • ****
    • Příspěvků: 7 705
    • Karma: 151
    Re:FlightFactor A320
    « Odpověď #22 kdy: 17.02.2018 15:00:29 »
  • 0
  • 0

  •