Stránka 1 z 1

Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (spoilery)

PříspěvekNapsal:03 lis 2011, 15:29
od Aleš KL
Ahoj,
už jsem z toho docela vyčerpanej, tak nezbývá, než se zeptat.Koupil jsem si Saitek Pro Flight Throttle Quadrant hlavně kvůli spoilerům (páce speedbrakes) a zpětnému chodu.Vše funguje, až na ty spoilery :)
No prostě ta páka v letadle je úplně pomatená.Kmitá nahoru,dolu,nahoru.....a to je tak všechno.Dokonce i když vypnu ovladače(joystick a saitek throttle), tak už s ní nejde hnout ani myší (cuká se a drží se nahoře).
Neznáte někdo prosím tento problém?

Díky

(FSX,Level-D 767/FS2Crew Voice Commander)

Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (spoilery)

PříspěvekNapsal:03 lis 2011, 16:18
od Jindra
Nastartovat letadlo, vzlétnout a pak zkoušet. Spoilery mají většinou návaznost na další systémy (hydraulika, letadlo je na zemi apod), proto je dobré toto otestovat a nastavit za letu.

Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (spoilery)

PříspěvekNapsal:03 lis 2011, 16:21
od rc_czech
Cau,
ja mam teda FS9 nastaveni Throttle Q. mam pres FSUIPC. Down, Flight detent a Up funguje dobre. Pro zaarmovani se musim prepnout do 2D a nastavit mysi.

Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (spoilery)

PříspěvekNapsal:03 lis 2011, 17:56
od Aleš KL
Oběma díky za odpověď, zkusím obojí.
Ale přiznám se, že FSUIPC vůbec používat neumim.Do nedávna jsem ani netušil, k čemu je to dobré :)

Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (spoilery)

PříspěvekNapsal:03 lis 2011, 18:28
od rc_czech
[quote="Aleš KL"]Oběma díky za odpověď, zkusím obojí.
Ale přiznám se, že FSUIPC vůbec používat neumim.Do nedávna jsem ani netušil, k čemu je to dobré :)[/quote]
FSUIPC je trochu vyssi divci :D

Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (spoilery)

PříspěvekNapsal:03 lis 2011, 18:34
od Aleš KL
No né, tak já jenom věděl, že to některý addony potřebují a že se přes to dá nějak zapojit další hardware.Ale jak to funguje a jak se to nastavuje fakt nevim :) zjistim-pošolichám....

Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (spoilery)

PříspěvekNapsal:04 lis 2011, 13:31
od Aleš KL
Tak super, ve vzduchu to funguje :) díky.
Ale stejně mi FS2Crew(voice commander) po dosednutí hlásí \"no spoilers\" :) Taky nechápu, že mi před tím párkrát copilot spoilery vysunul sám, ale teď už mi jenom nadává, že to neudělám, ačkoli je vysunu :) ...divný

Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (spoilery)

PříspěvekNapsal:04 lis 2011, 15:14
od Čondra
Napadá mě, že to reaguje na klávesovou zkratku. Tak zkus zmáčknout tlačítko na spoilery (ˇ), jestli To bude znova nadávat a nebo dá pokoj :-).