Stránka 10 z 12

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:19 dub 2014, 20:43
od poudera
Jj, děkuji za vysvětlení. O tom všem vím i když takto podrobně jsem to nevěděl. No, je to prostě tak. Tak nevím zdali se nevrátit k 1.1 protože právě ty crashe hlavně při přistání, případně překročení letové obálky člověka nutí létat jaksi čistě. Ale to se dá při sebekázni i tak. Mne rozhodně na simulaci baví i dodržování postupů apod. prostě co nejblíže se přiblížit reálu.

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:19 dub 2014, 22:01
od ASG29
Vysvětlím ti to takhle: například jsem nainstaloval do simu Bezděz. A při letu nad Stráží pod Ralskem jsem narazil na crashbox. Snad pochopíš, co tím chci říct...
Je jedno, jestli máš verzi LKPR, kde na crashbox nenarazíš (mimochodem takovou neznám), když si nainstaluješ něco jiného (třeba jiné letiště) a tam ti crashbox zafunguje. Prostě vypnout všechny crashe. Stejně se to nechová reálně. Chceš lítat opatrně? Tak potom např. letadla od A2A a můžeš mít detekci crashe vypnutou...

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:20 dub 2014, 14:25
od ASG29
Jardo, už nemám žádný Bezděz! ;) No, mohlo to být i Ralsko. Prostě jedno z toho. Obé z VFR Project, v.FS9 vložená do FSX.

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:21 dub 2014, 10:45
od Macek
A můj problém??? :( :( :( :(

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:21 dub 2014, 15:24
od Jindra
[quote="Macek"]A můj problém??? :( :( :( :([/quote]
Vypnout crashe. S crashboxama opravdu nejde nic dělat.

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:21 dub 2014, 15:50
od ASG29
[quote="Jindra"][quote="Macek"]A můj problém??? :( :( :( :([/quote]
Vypnout crashe. S crashboxama opravdu nejde nic dělat.[/quote]
Jindro, musíš výš, na příspěvek 225 ;)

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:21 dub 2014, 16:07
od Macek
[quote="ASG29"][quote="Jindra"][quote="Macek"]A můj problém??? :( :( :( :([/quote]
Vypnout crashe. S crashboxama opravdu nejde nic dělat.[/quote]
Jindro, musíš výš, na příspěvek 225 ;)[/quote]
Dík :) :) :)

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:21 dub 2014, 18:10
od anhista
[quote="Macek"]A můj problém??? :( :( :( :([/quote]
Jen tak od boku.. add-on scenery density (bo jak se to jmenuje) máš na plno?

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:22 dub 2014, 07:18
od Macek
Nevím, kouknu. Starší scenerka to nedělala, až ta s dráhou, která updatuje pogumování :(

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:22 dub 2014, 07:31
od JKol
Pogumovaní je už od verze 1.0

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:22 dub 2014, 09:25
od Macek
Tak to dělá něco jiného :(

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:27 dub 2014, 12:31
od CSA075
Ahoj Jindro,

maly detail u nove scenerky, STD 25 rukavy jdou do prazdna, viz foto: ( nevim , zda to mam jen ja :D )

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:29 kvě 2014, 12:30
od Macek
Ahoj, mám novou scenerku a když jsem nastavil ve FSX všechna možná rozlišení na maximum Abych dostal maximum z terénu pro lítání VFR),, začala mi levitovat auta na ploše jih a z většiny letadel kolem se staly trojúhelníkové obludy :(. Navíc se mi z okolního provozu zobrazuje míň než polovina.....
Kde zase udělala součástka mezi klávesnicí a sedačkou chybu ??? :( :( :(

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:23 čer 2014, 15:07
od Flix
Ahoj, mám opět problém s RWY 24. Pokud otevru klasickou mapu v FSX, rozkliknu LKPR mam u RWY 24 spravnou freq., ale spatnej ILS hdg. kolem 215, coz je logicky blbost :(. Nejde to nekde rucne prepsat ??

Díky moc za odpověď

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:23 čer 2014, 15:59
od Datum13
Filipe přepsat to jde ale jak na to ti zde nebudu vysvětlovat. Od toho je zde autor scenerie. Mělo by tam byt HDG 242 ale nechápu proč ti to tak vadí? Je to menší detail. Pokud používáš a jako ze by jsi měl používat charts tak tě nemusí zajímat co je uvedené v FSX mapě pokud ti správně funguje ILS RWY06/24/12/30 ;)

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:23 čer 2014, 16:08
od Schindler
Stahni si poslední verzi a je to.

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:23 čer 2014, 19:32
od Flix
[quote="Datum13"]Filipe přepsat to jde ale jak na to ti zde nebudu vysvětlovat. Od toho je zde autor scenerie. Mělo by tam byt HDG 242 ale nechápu proč ti to tak vadí? Je to menší detail. Pokud používáš a jako ze by jsi měl používat charts tak tě nemusí zajímat co je uvedené v FSX mapě pokud ti správně funguje ILS RWY06/24/12/30 ;)[/quote]

Cau, samozrejme ze charts pouzivam, ale je tu vestsi problem, pokud vsechno zadam do autopilota spravne, tak stejne mi to pristava tak 20 m na pravo od runway. A to uz je problem :D Mam pocit, ze to bude nejak souviset. Ale fakt nevim. RWY06/12/30 funguje v pohode.

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:23 čer 2014, 20:16
od Jindra
V poslední verzi je to opraveno.
EDIT: Aha, neni, opravim, pošlu sem.

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:23 čer 2014, 21:13
od Jindra
Takže AFD nahradit tímto a původní lkpr_afd.bgl vymazat.

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:23 čer 2014, 22:12
od Flix
[quote="Jindra"]Takže AFD nahragit tímto a původní lkpr_afd.bgl vymazat.[/quote]

Díky moc, už jsem ani nedoufal :D

LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:25 čer 2014, 09:32
od Bingo363
Čus lidi mam tady problém s LKPR když hru normálně zapnu tak je celý letiště propadlý asi 10 metrů pod zem.Můžemi někdo poradit?

Díky za odpověď

Re:LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:22 lis 2014, 23:56
od Deivoos
Zdravím,
poradil by někdo prosím jak se vypořádat s problémem, který popisuje kolega o příspěvek výše ? Nyní se mi objevil stejný problém.

Re:LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:15 led 2015, 18:36
od Flix
[quote="Jindřich Machalínek"]
Takže AFD nahradit tímto a původní lkpr_afd.bgl vymazat.
[/quote]

Mám dotaz, jestli někdo nemá tento soubor u sebe ? Vymazal jsem si ho z Pc a přeinstaloval jsem LKPR a opět mi blbne ILS 24.

Díky moc za odpověd

Re:LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:10 úno 2015, 09:43
od OM-GUT
Mám stejný problém.  Pro FSX ATC mám RWY 22 místo 24.

Re:LKPR 12-30 edition scenery

PříspěvekNapsal:10 úno 2015, 09:56
od vojav
[quote="Jozef Matejička"]
Mám stejný problém.  Pro FSX ATC mám RWY 22 místo 24.
[/quote]
Default ATC je celkově, s prominutím, podělaný :) Lítej na VATSIMu :)