Stránka 14 z 16

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:28 dub 2013, 09:46
od oupa
Je možné, že nemá právo zápisu ve složce, kde je umístěn. Je spuštěn jako Administrátor?

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:28 dub 2013, 22:49
od Datum13
Je mozne upravit semika tak aby se rekonektnul a pokracoval i kdyz nejsi na zemi?
Občas se mě stane ze musím restartovat/spadne FSX třeba vpolovine cesty ale semik nechce pokracovat i kdyz manuálně přepnu cruise/aproach/landing ani tak ten let neukončí.

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:28 dub 2013, 22:53
od Pavel
No, a jak pokračuješ v půlce letu? Chápu že lze přes FSUIPC průběžně let ukládat, ale předpokládám že se to týká jen defaultních proměnných, ale stav nastartovaného letadla, naládovaného FMC, apod se ti stejně u nějakých lepších addonů neuloží, ne?

PB

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:28 dub 2013, 23:22
od Datum13
Jo. Man nastaveno v FSUPC auto save kazdou minutu a zachovávat posledních 5 minut
Mám FSX, PMDG737NGX FScrew. Nemám s tim zadny problem. Proste po restartu das akorát LOAD a vyberes čas tot vse. Potom akorát musíš rekonecktnout FSinn/SBOX reposlat FP, ostatni je nastaveno/zachovano jako v poslednich autosavech, vse je jak ma byt, nic vyplnovat do FMC nemusis, ale muze se ti stat pokud mas otevreno vice oken a rozhazeno po nekolika monitorech(FMC/pedestial/overhead) ze je musis nejdrive zavrit a znovu otevrit protoze po restartu se sice samy otevrou ale textury jsou malinko cropnuty

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:30 dub 2013, 16:00
od oupa
[quote="Datum13"]Je mozne upravit semika tak aby se rekonektnul a pokracoval i kdyz nejsi na zemi?
Občas se mě stane ze musím restartovat/spadne FSX třeba vpolovine cesty ale semik nechce pokracovat i kdyz manuálně přepnu cruise/aproach/landing ani tak ten let neukončí.[/quote]

Ne bohužel, omlouvám se, ale toto mi připadá jako ztráta času. Rozhodně je jednodušší poladit sestavu, aby nepadala uprostřed letu.

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:30 dub 2013, 18:08
od marenadl3
Když se mi objevilo \"Waiting for connection to FS\" uprostřed letu, tak co mi vždy pomohlo bylo to, že jsem dal \"křížek\" na ukončení Šemíku, poté jsem dal Storno a Šemík se znovu k FS připojil a letěl jsem dál. :)

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:30 dub 2013, 19:12
od Datum13
[quote="marenadl3"]Když se mi objevilo "Waiting for connection to FS" uprostřed letu, tak co mi vždy pomohlo bylo to, že jsem dal "křížek" na ukončení Šemíku, poté jsem dal Storno a Šemík se znovu k FS připojil a letěl jsem dál. :)[/quote]

Dik zkusim;)

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:30 dub 2013, 19:19
od Datum13
[quote="oupa"][quote="Datum13"]Je mozne upravit semika tak aby se rekonektnul a pokracoval i kdyz nejsi na zemi?
Občas se mě stane ze musím restartovat/spadne FSX třeba vpolovinobcasty ale semik nechce pokracovat i kdyz manuálně přepnu cruise/aproach/landing ani tak ten let neukončí.[/quote]

Ne bohužel, omlouvám se, ale toto mi připadá jako ztráta času. Rozhodně je jednodušší poladit sestavu, aby nepadala uprostřed letu.[/quote]

Rikas postelovat pocitac aby nepadalo FSXco?
Jenom pro tve info jsem za koupil novy SSD nainstaloval ciste win7 64bit + office. Pote jenom fsx, pmfg, fscrew, vsechny updates a nekolik sceneriji tot vse. Ale i tak to obcas spadne:(

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:01 kvě 2013, 09:32
od oupa
Já se nesnažím radit, co má kdo dělat :) Pouze vysvětluji, proč v tomto ohledu nebudu nic podnikat.
Třeba ta Markova finta funguje, tomu bych klidně věřil.

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:18 kvě 2013, 12:12
od xmaker
Ahoj kluci měl bych otázečku je možné létat s více letadly do jiných lokací? Příklad jedno letadlo z LKPR do LZIB a druhé z LKPR do LKMT. Samo že každé pod jinou volačkou, ale zajímá mě co na to systém který hlídá lokaci pilota .

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:18 kvě 2013, 12:40
od JKol
Není možné, neboť vše letíš ty jako pilot, čili to bere lokaci kde přistaneš s jakýmkoliv letadlem a odtamtud také musíš odletět (s jakýmkoliv letadlem). Pokud poletíš odjinud, tak se ti započítá poplatek ceny letenky mezi těmi letišti.
Čili odpověď zní, ne není to možné

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:18 kvě 2013, 13:08
od xmaker
Díky za info více méně jsem to čekal, ale chtěl jsem ze projistotu optat .:-)

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:18 kvě 2013, 13:11
od rc_czech
Mozne to samozrejme je. Jen pokud si si zvolil, ze budes pouzivat system CSAV+ budes za to penalizovan ve forme poplatku za JumpSeat, jelikoz system bere v uvahu pouze lokaci pilota. To cim priletel nebo pod jakou volackou neresi.

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:30 črc 2013, 13:58
od mipeba
Lítá někdo Xplane na MAC OS? Jak řeší Šemíka?

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:30 črc 2013, 14:14
od oupa
To řešení nemá.

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:06 srp 2013, 15:25
od Bob
Měl bych dotaz, zda vám funguje verze 45. Mně po spuštění vyskočí tato hláška:

Obrázek

Starší verze běží bez problémů. Díky za radu.

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:06 srp 2013, 16:29
od marenadl3
[quote="Bob"]Měl bych dotaz, zda vám funguje verze 45. Mně po spuštění vyskočí tato hláška:

Obrázek

Starší verze běží bez problémů. Díky za radu.[/quote]
Ahoj, mně verze 45 funguje bez problémů. Zkus smazat tenhle a stáhnout nový. A vůbec, po "Pokračovat" Ti to spadne? :)

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:06 srp 2013, 20:45
od Bob
[quote="marenadl3"]Ahoj, mně verze 45 funguje bez problémů. Zkus smazat tenhle a stáhnout nový. A vůbec, po "Pokračovat" Ti to spadne? :)[/quote]

Po "Pokračovat" se objeví okno Šemíka se zašedlými kolonkami pro přihlášení, dole běhá modrý proužek:

Obrázek

Variantu s vymazáním všech souborů v adresáři "Semík" a rozbalením nově stažených jsem zkoušel.... 99,9% potíží jsem schopen vyřešit sám (FSin apod.), tuhle ne, proto se ptám zde.

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:06 srp 2013, 21:52
od Jindra
Máš jen .NET 45 nebo jsi předtím měl i 40?

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:07 srp 2013, 08:55
od oupa
Robert: Klidně používej verzi 44. 45 nějak nedopatřením vyžaduje plný .NET (ne pouze Client Profile). Jak budu moct, opravím.

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:07 srp 2013, 20:32
od Bob
[quote="oupa"]Robert: Klidně používej verzi 44. 45 nějak nedopatřením vyžaduje plný .NET (ne pouze Client Profile). Jak budu moct, opravím.[/quote]
OK, díky všem za rady.

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:08 srp 2013, 17:27
od sosjan
Dneska jsem stáhnul verzi semik 46, nefunguje- hlásí mi, že to není správná verze pro win 32. Mám XP profesional. Verze 45 funguje bez problémů.

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:14 srp 2013, 21:22
od marenadl3
Přesně tak, 46ka mi taky nejede. Ve složkách není nic a taky to píše to samé. ;)

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:15 srp 2013, 16:02
od Zdenda Linhart
Ahoj,

stáhnul sem dnes po dlouhé době do nového notebooku šemíka (verze46). Při pokusu o přihlášení se oběví následující chybová hláška a dál se nedostanu.

Předem děkuju za návrh případného řešení.

ČSAV Šemík

PříspěvekNapsal:15 srp 2013, 16:33
od Zdenda Linhart
[quote="Zdenda Linhart"]Ahoj,

stáhnul sem dnes po dlouhé době do nového notebooku šemíka (verze46). Při pokusu o přihlášení se oběví následující chybová hláška a dál se nedostanu.

Předem děkuju za návrh případného řešení.[/quote]


Problém vyřešen, stačilo odinstalovat/nainstalovat .NET Framework. :)