Stránka 1 z 1

SB4 a Thrustmaster T Flight Hotas

PříspěvekNapsal:26 dub 2014, 13:49
od Ladis76
Zdravím,
chtěl bych poprosit zkušené uživatele o radu. K virt. létaní používám FSX a na připojení k VATSIMu SB4. Když komunikuji s ATC mám v SB4 nastavené tlačítko klávesnice. Rád bych ale využíval jedno z tlačítek na joystiku Thrustmaster T Flight Hotas. SB4 mi však tuto možnost nenabízí, lze to nějakým udělat? Díky za možné rady a popř. polopatický postup :D

SB4 a Thrustmaster T Flight Hotas

PříspěvekNapsal:26 dub 2014, 14:46
od Jakub Jiřička
Myslím že to jde jen ve FSinnu, který už sem asi 10x zkoušel používat a vždy nastal po 1. Letu návrat k sb4 :D dělal jsem vše přesně podle všelijakých tutorialu ale nikdy se mi nepodařilo nastavit mikrofon tak aby mě někdo slyšel :(

SB4 a Thrustmaster T Flight Hotas

PříspěvekNapsal:26 dub 2014, 15:56
od Datum13
Lado pouzivas nejaky software na nastaveni tlacitek na Thrusmaster?
ty mas nekolik moznosti jak tohodle dosahnout, but pouzit Thrusmaster soft a namapuj si tlacitko na joys. tak aby pri stisteni emulovalo ono nastavene klavesnicove tlacitko jake mas v SB4, nebo pouzij FSUIPC(tusim ze musis mit placenou ver.) a taktez namapuj tlacitko na joys. aby emulovalo tlacitko klavesnice nastavene v SB4

SB4 a Thrustmaster T Flight Hotas

PříspěvekNapsal:26 dub 2014, 17:31
od vojav
Podle mě to v SB4 nelze, v FSINN by to mělo jít

SB4 a Thrustmaster T Flight Hotas

PříspěvekNapsal:26 dub 2014, 17:40
od Ladis76
[quote="Datum13"]Lado pouzivas nejaky software na nastaveni tlacitek na Thrusmaster?
[/quote]
Dane, Thrustmaster si mapuje tlačítka pouze se samotné FSKy, ale nepřišel jsem na to jak to použít, aby komunikoval i s SB4. A nebo to nějak jde, ale nevím jak n a to :(

SB4 a Thrustmaster T Flight Hotas

PříspěvekNapsal:26 dub 2014, 18:10
od Pavel
[quote="Ladis76"][quote="Datum13"]Lado pouzivas nejaky software na nastaveni tlacitek na Thrusmaster?
[/quote]
Dane, Thrustmaster si mapuje tlačítka pouze se samotné FSKy, ale nepřišel jsem na to jak to použít, aby komunikoval i s SB4. A nebo to nějak jde, ale nevím jak n a to :([/quote]

Viz výše, placená verze FSUIPC. Jinak by to také šlo pomocí HIDMacros nebo MJoyMapper - ovšem musíš kvůli tomu pouštět tento další SW, FSUIPC je nejlepší.

PB

SB4 a Thrustmaster T Flight Hotas

PříspěvekNapsal:26 dub 2014, 22:17
od Ladis76
Díky, zkusím výše uvedené rady :)