Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By oupa
#101414
Danieli, prosím dohodni se s Tomášem, pokud ti skutečně předem slíbil uznání letů v nějakém rozsahu, a ty jsi na základě takové dohody létal v dobré víře, že to bude uznáno, tak by ti to prostě uznáno být mělo.

Na druhou stranu bych chtěl upozornit, že do budoucna bude snaha tento druh létání \"mimo hodnost\" spíše eliminovat.
By dan542
#101416
Jak už jsem psal, na žádném rozsahu jsme se nedohodli... Nějak (jenom tolik letů abych měl bronz?) se s ním dohodnu, až budu SFO. Jenom moc nechápu, proč je na plaketky omezení na nenulovou délku letu, chápu že se mi jako FO hodiny počítat nebudou (ať máme taky motivaci pro to získat SFO), ale proč nedostanu plaketku? U ČSAv jsem tuším od dubna a až teď jsem blízko tomu, že budu konečně moci létat plnohodnotně akce ČSAv... Nebylo by lepší je pro FO (které získá asi každý, kdo umí létat) umožnit alespoň polohodnotně? Tj. plaketky ano, hodiny ne.
By rc_czech
#101450
Ja zase nechapu o co jde tobe. FO litaji LKAA a LZBB, SFO Evropu a CPT svet. Tak to, az na par vyjimek typu Groupflight, vzdycky bylo a jak psal Vlada, dobudoucna se budeme snazit pocet vyjimek spise snizit.
Litani u VA ma urcita pravidla, a ty si s nima souhlasil. Kdo si chce litat jak se mu zamane, nepotrebuje VA.
Polohodnotne letat akce CSAV? Eh?
Pri vetsine akci myslim i na FO a nejakou tu tuzemskou linku pridam. To, ze nebyla zrovna pro tuhle akci je snad pocholitelne. Zadne polohodnotne letani neni! Bud letam podle pravidel, a pak se mi lety zapocitaji a nebo ne. Easy!
Vice se o tom tady nehodlam bavit. Pokud s tim mas porad nejaky problem --> mail.
By dan542
#101483
To je jedno, kašlu na to, jsou to jen plaketky :) hlavně, že jsem si zalítal... :)

Ale doufám, že bude podobná akce, když už jsem teď SFO, ať si to taky užiju :)
(pořád mi, ale, příjde, že doba, za kterou se dá dostat k \"plnohodnotnému\" (tedy skoro, ale stejně je většina letového řádu ČSA v Evropě) létání - SFO je moc dlouhá...)
By ThomassoCZ
#101484
Plnohodnotné létání je Captain, ne SFO :-). Jasně, Evropa je super, ale pro milovníky USA jako jsem já... :-D No musím studovat studovat a lítat lítat abych měl na toho Kapitána (Morgana :D).
By dan542
#101485
Ano, to máš pravdu, viz závorka, ale třeba USA Tour byla i pro SFO... Na většinu akcí a letů SFO může. Taky se na Captaina brzy začnu připravovat - to si pak budu moct kupovat lety v OnDemand všude na světě, třeba v USA :)