Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By oupa
#108322
Je možné, že nemá právo zápisu ve složce, kde je umístěn. Je spuštěn jako Administrátor?
Uživatelský avatar
By Datum13
#108342
Je mozne upravit semika tak aby se rekonektnul a pokracoval i kdyz nejsi na zemi?
Občas se mě stane ze musím restartovat/spadne FSX třeba vpolovine cesty ale semik nechce pokracovat i kdyz manuálně přepnu cruise/aproach/landing ani tak ten let neukončí.
Uživatelský avatar
By Pavel
#108344
No, a jak pokračuješ v půlce letu? Chápu že lze přes FSUIPC průběžně let ukládat, ale předpokládám že se to týká jen defaultních proměnných, ale stav nastartovaného letadla, naládovaného FMC, apod se ti stejně u nějakých lepších addonů neuloží, ne?

PB
Uživatelský avatar
By Datum13
#108345
Jo. Man nastaveno v FSUPC auto save kazdou minutu a zachovávat posledních 5 minut
Mám FSX, PMDG737NGX FScrew. Nemám s tim zadny problem. Proste po restartu das akorát LOAD a vyberes čas tot vse. Potom akorát musíš rekonecktnout FSinn/SBOX reposlat FP, ostatni je nastaveno/zachovano jako v poslednich autosavech, vse je jak ma byt, nic vyplnovat do FMC nemusis, ale muze se ti stat pokud mas otevreno vice oken a rozhazeno po nekolika monitorech(FMC/pedestial/overhead) ze je musis nejdrive zavrit a znovu otevrit protoze po restartu se sice samy otevrou ale textury jsou malinko cropnuty
By oupa
#108367
[quote="Datum13"]Je mozne upravit semika tak aby se rekonektnul a pokracoval i kdyz nejsi na zemi?
Občas se mě stane ze musím restartovat/spadne FSX třeba vpolovine cesty ale semik nechce pokracovat i kdyz manuálně přepnu cruise/aproach/landing ani tak ten let neukončí.[/quote]

Ne bohužel, omlouvám se, ale toto mi připadá jako ztráta času. Rozhodně je jednodušší poladit sestavu, aby nepadala uprostřed letu.
Uživatelský avatar
By marenadl3
#108368
Když se mi objevilo \"Waiting for connection to FS\" uprostřed letu, tak co mi vždy pomohlo bylo to, že jsem dal \"křížek\" na ukončení Šemíku, poté jsem dal Storno a Šemík se znovu k FS připojil a letěl jsem dál. :)
Uživatelský avatar
By Datum13
#108372
[quote="marenadl3"]Když se mi objevilo "Waiting for connection to FS" uprostřed letu, tak co mi vždy pomohlo bylo to, že jsem dal "křížek" na ukončení Šemíku, poté jsem dal Storno a Šemík se znovu k FS připojil a letěl jsem dál. :)[/quote]

Dik zkusim;)
Uživatelský avatar
By Datum13
#108373
[quote="oupa"][quote="Datum13"]Je mozne upravit semika tak aby se rekonektnul a pokracoval i kdyz nejsi na zemi?
Občas se mě stane ze musím restartovat/spadne FSX třeba vpolovinobcasty ale semik nechce pokracovat i kdyz manuálně přepnu cruise/aproach/landing ani tak ten let neukončí.[/quote]

Ne bohužel, omlouvám se, ale toto mi připadá jako ztráta času. Rozhodně je jednodušší poladit sestavu, aby nepadala uprostřed letu.[/quote]

Rikas postelovat pocitac aby nepadalo FSXco?
Jenom pro tve info jsem za koupil novy SSD nainstaloval ciste win7 64bit + office. Pote jenom fsx, pmfg, fscrew, vsechny updates a nekolik sceneriji tot vse. Ale i tak to obcas spadne:(
By oupa
#108383
Já se nesnažím radit, co má kdo dělat :) Pouze vysvětluji, proč v tomto ohledu nebudu nic podnikat.
Třeba ta Markova finta funguje, tomu bych klidně věřil.
By xmaker
#108813
Ahoj kluci měl bych otázečku je možné létat s více letadly do jiných lokací? Příklad jedno letadlo z LKPR do LZIB a druhé z LKPR do LKMT. Samo že každé pod jinou volačkou, ale zajímá mě co na to systém který hlídá lokaci pilota .
Uživatelský avatar
By JKol
#108814
Není možné, neboť vše letíš ty jako pilot, čili to bere lokaci kde přistaneš s jakýmkoliv letadlem a odtamtud také musíš odletět (s jakýmkoliv letadlem). Pokud poletíš odjinud, tak se ti započítá poplatek ceny letenky mezi těmi letišti.
Čili odpověď zní, ne není to možné
By xmaker
#108815
Díky za info více méně jsem to čekal, ale chtěl jsem ze projistotu optat .:-)
By rc_czech
#108816
Mozne to samozrejme je. Jen pokud si si zvolil, ze budes pouzivat system CSAV+ budes za to penalizovan ve forme poplatku za JumpSeat, jelikoz system bere v uvahu pouze lokaci pilota. To cim priletel nebo pod jakou volackou neresi.
By Bob
#109585
Měl bych dotaz, zda vám funguje verze 45. Mně po spuštění vyskočí tato hláška:

Obrázek

Starší verze běží bez problémů. Díky za radu.
Uživatelský avatar
By marenadl3
#109586
[quote="Bob"]Měl bych dotaz, zda vám funguje verze 45. Mně po spuštění vyskočí tato hláška:

Obrázek

Starší verze běží bez problémů. Díky za radu.[/quote]
Ahoj, mně verze 45 funguje bez problémů. Zkus smazat tenhle a stáhnout nový. A vůbec, po "Pokračovat" Ti to spadne? :)
By Bob
#109587
[quote="marenadl3"]Ahoj, mně verze 45 funguje bez problémů. Zkus smazat tenhle a stáhnout nový. A vůbec, po "Pokračovat" Ti to spadne? :)[/quote]

Po "Pokračovat" se objeví okno Šemíka se zašedlými kolonkami pro přihlášení, dole běhá modrý proužek:

Obrázek

Variantu s vymazáním všech souborů v adresáři "Semík" a rozbalením nově stažených jsem zkoušel.... 99,9% potíží jsem schopen vyřešit sám (FSin apod.), tuhle ne, proto se ptám zde.
By oupa
#109592
Robert: Klidně používej verzi 44. 45 nějak nedopatřením vyžaduje plný .NET (ne pouze Client Profile). Jak budu moct, opravím.
By Bob
#109598
[quote="oupa"]Robert: Klidně používej verzi 44. 45 nějak nedopatřením vyžaduje plný .NET (ne pouze Client Profile). Jak budu moct, opravím.[/quote]
OK, díky všem za rady.
Uživatelský avatar
By sosjan
#109607
Dneska jsem stáhnul verzi semik 46, nefunguje- hlásí mi, že to není správná verze pro win 32. Mám XP profesional. Verze 45 funguje bez problémů.
By Zdenda Linhart
#109752
Ahoj,

stáhnul sem dnes po dlouhé době do nového notebooku šemíka (verze46). Při pokusu o přihlášení se oběví následující chybová hláška a dál se nedostanu.

Předem děkuju za návrh případného řešení.
By Zdenda Linhart
#109753
[quote="Zdenda Linhart"]Ahoj,

stáhnul sem dnes po dlouhé době do nového notebooku šemíka (verze46). Při pokusu o přihlášení se oběví následující chybová hláška a dál se nedostanu.

Předem děkuju za návrh případného řešení.[/quote]


Problém vyřešen, stačilo odinstalovat/nainstalovat .NET Framework. :)
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16