Diskuze sdružující všechny mise Czech Air Force Virtual.
#121532
31-03-15 Nedovolené opuštění posádky

"Por. Gelbič 31. 3. 2015 nedovoleně opustil posádku, navíc během letového dne, kdy se měl bezpodmínečně jako pilot-instruktor věnovat studentům Centra leteckého výcviku Pardubice.

O co horší je, že byl spatřen nejmenovaným zaměstancem ŘLP v pivnici U Trajců, kde propíjel svoji gáži za tupláky dvanáctistupňového ležáku. Dotyčný jedinec si ani neuvědomoval že má být ve službě, známky jistého zmatení projevil až po rozeznání známé tváře zaměstance ŘLP. Tuto situaci komentoval naprosto nevhodně, cituji: "ku*va, dop*dele, průser, VATSIM!" Děsivý fakt byl, že místo toho aby se dotyčný ustrojil a poklusem se vydal zpět do kasáren pokračoval v konzumaci alkoholu dál.

Z dalších nejmenovaných zdrojů víme, že poručík nepokračoval ani ze zmíněné pivnice zpět do kasáren, ale kroužil po Praze s partou jakých si pobudů z Fakulty dopravní ČVUT a popíjel lihovny. Na Strahovská kasárna se přeci jen vrátil, ovšem ne na dlouho, pouze za účelem sběru dalších lihovin. Příslušníci vojenské policie spatřili ještě dotyčného v podniku, který je naprosto pod úroveň důstojníka vzdušných virtuálních sil "Restaurace Malovanka" lidově přezdívaný "Na Hajzlu".

Nevíme kde dotyčný trávil zbytek noci, ale naposledy byl vidět se slečnou, patrně studentkou FD, a již bývalým pilotem sítě VATSIM. V kasárnách se hlásil až druhý den večer. Preventivně by měl být dotyčný odeslán do vojenské nemocnice ve Střešovicích.

Tajný zdroj odeslal jakýsi videozáznam, na kterém by měl být údajně zachycen dotyčný https://www.youtube.com/watch?v=SPO8REi0iJY "


Jinými slovy ožral jsem se jako prase, omlovám se...
Byl bych nerad kdyby CEFv upadla, v šuplíku mám ještě spoustu nápadů a letů. Takže první dotaz je jestli je chuť si toto cvičení zopakovat, nebo byste rádi letěli něco jiného? Popřípadě kdy?
Naposledy upravil(a) Gelba dne 07 dub 2015, 00:27, celkem upraveno 1 x.
#121536
"ku*va, dop*dele, průser..." :-D

Ja se zustroval takhle podobne pred tydnem, kdyz jsem s kolegama zapijel kluka. Vubec se na nic z toho vecera nepamatuju. Ale k meritu veci. Pokud by to slo, byla by ideal opet nedele rekneme v 1900LOC? A nebo sobota v 1900LOC? A cviceni pokud mozno stejneho razu, neni na skodu si procvicit tohle tema i vickrat.

Z toho SVOPu bych nic nedelal. Beziny za to dostat stejne nemuzes ne :-)))).
#121539
[quote="Petra Ondráčková"]
Mám dojem, že Jindřich o víkendech nemůže.
[/quote]
Může, ale úplně se to nehodí, protože dělá přesně to, co Gelba v úterý a v neděli večer je cca nepoužitelný (=jde v 8 spát) :).
Za mě teda ideálně úterý 14.4 (dneska už je to asi moc narychlo..).