Oficiální fórum Czech Air Force Virtual.
By Araneus
#122277
"Je mi to nepříjemné řešit tady na fóru, nehledě na to, že to nedělá úplně dobrý obraz CEFv, ale když už to tu je. Budu se snažit být věcný a pokud možno upřímný. "

Ano, to byla věc, kterou jsem velice zvažovala hned jak se tady Michalův příspěvek objevil. Jestli to řešit tady na fóru nebo interně v rámci staffu. Vzhledem k tomu ale, že piloti, kteří nelétají FSX, mívají z Michalových offline FSX aktivit a oznámení pocit ve smyslu, že tady nejsou vítání (to si nevymýšlím, to je prostě fakt, a to v žádném případě nemluvím o sobě), tak jsem považovala za nutné na takovéto veřejné oznámení odpovědět veřejně.
Jinak co se týče Kendyho jako člena CEFv, tak já mám na tohle názor velice odmítavý. Na Flightsim nechodím, ale teď jsem tam zabrousila za účelem ověření jistých inforamcí, které se o Kendym šíří. Podle mne je sice machr přes repainty, ale jako člověk je konfliktní a v případě nesouhlasu s jinými diskutujícími se uchyluje k vulgaritám a následně diskutující ostouzí zasíláním sprostých private messages. Nedovedu si představit, co může takovýhle člověk ztropit CEFv na síti. Nicméně přijímání nových členů je Ondrova záležitost a jeho volbu budu naprosto respektovat.
Uživatelský avatar
By Michal Z.
#122279
Péťo,
Jedna paní taky povídala ...
Až bude problem v našich řadách pak OK měla si pravdu, ale zatim mi to přijde taktéž uhozený soudit někoho, když ho defakto neznáš.
2. Pokud se dokážeš napojit na naší vIP hostingu FSX tak budeš samozřejmě vítána, jen upozorňuju že to zatim nikdo nedokázal.

Proti FS9 a Xplane nic nemam, jen to nejde zkombinovat s FSX bohužel.
Jelikož to hostuju na FSX síti 1Gbs tak máme plynulej obraz a přehled o ostatních. Proto ty formace vypadaj reálně.
Pokud máte někdo taktéž rychlej net (stačí 50mbit/s) na FS9 tak to založte stejně jako já a výsledkem budou 2 roje a tím pádem o další zábavu postaráno.

FSINN nebo hodně upravené moduly(zásah do cfg.) SB a Vpilot. To je další podmínkou pro připojení na VATSIM.
u SB a Vpilot to se základním nastavením bude dělat neplechu v interní síťi.

Pokud vim tak si říkala, že Xplane se nedokáže napojit na dvě veřejné iP najednou. Proto je zde pouze jedno východisko - hodně pomalá letadla do "formace", létání solo nebo létat s dopravníma z A do B.
Uživatelský avatar
By vojav
#122280
[quote="Michal Zíka"]
Vojto ? :) přečti si to znova co jde a co ne, než tu vymyslíš zase nějakej špíček.
[/quote]
FS9+FS9, hm, taky nejde... :D Teda nic o tom nevím
Naposledy upravil(a) vojav dne 14 kvě 2015, 20:17, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
By JAV
#122297
Michale, toto není debata o tom, jak létat ve formaci, zda používat FSX nebo X-plane, jakou při tom mít IP adresu nebo dvě a jestli být při tom repaintován modrými pruhy nebo červenými koly. Toto je debata na sociální (společenské) téma. A protože to asi nechápeš, tak polopaticky: nelze, v žádné společnosti - počínaje partou, co hraje na jaře kuličky a konče Demokratickou republikou Kongo - přivést kamaráda a suše oznámit ostatním, že teď je tady vedoucím on a všichni, co tak ještě nečiní, k němu budou s obdivem shlížet; zvláště, pokud ho ti ostatní neznají a nemají zatím důvod ho pro něco obdivovat. To vždy končí průserem. Je - pro tebe a pro Kendyho daleko lepší, když ho přivedeš, představíš a necháš ho zapojit do dění, čímž se jeho kvality projeví a získá si respekt interakcí s ostatními členy společnosti.

Předpokládám, ač jej zatím neznám, že Kendy k tomu přišel jako slepý k houslím a že jde jen o tvůj poněkud nešťastný způsob komunikace. Mohu-li doporučit, nechť se Kendy zaregistruje na VATSIMu a začne zde aktivně působit. Doufejme, že to bude přínosem pro něj a zároveň i on bude přínosem pro CEFv, jak slibuješ.
Uživatelský avatar
By Michal Z.
#122300
Máš pravdu.
Jen v žádnym případě to bylo myšleno jakoby on byl vedoucím, to zase ne, jen sem chtel nastínit, že tento člověk umí pracovat s modely, jejich zbarvením,vytvářet různé eventy a extra podpořit prozatím repaintama CEFv modely FSX.

Myslel jsem si, že je více známej... proto asi došlo k těmto konfliktům. :)
Nevadí, domluvim se s nim co a jak.
By Onehalf
#124615
Ahoj kolegové
rád bych si zavýcvikoval jako CEF. Nějaké XP s virt létáním mám a s vojenským taky, ale to bych nechal pak na personální pohovor ;)

Díky
Jan Koranda
Naposledy upravil(a) Onehalf dne 18 říj 2015, 13:16, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
By Gelba
#124625
[quote="Jan Koranda"]
Ahoj kolegové
rád bych si zavýcvikoval jako CEF. Nějaké XP s virt létáním mám a s vojenským taky, ale to bych nechal pak na personální pohovor ;)

Díky
Jan Koranda
[/quote]


Ahoj,

určitě, odpověď na fb.

PS: « Poslední změna: Dnes v 13:16:04 od Ondřej Gelbič » to jsem se jen překlikl u tvého příspěku.