Pro otázky ohledně software a připojení na VATSIMu. SB, FSInn, ASRC, VRC, EuroScope, ServInfo, ActiveSky a další.
Uživatelský avatar
By roadmonster
#70822
Ještě bych přispěl svou troškou - módy 2 (a zřejmě i 3, ale ten jsem zbaběle nezkoušel) by měly obsahovat něco jako Cancel button. Po 50ti ručních přiřazeních jsem to musel sestřelit task managerem a dát si full auto. Varování v readme není omluva! :D
Skutečně user friendly řešením by pak byly možnosti \"Stop\" a \"Cancel\", kde stop by vygeneroval alespoň doteď zapsané assingments - to pro uživatele, kteří po hodině klikání by už sice rádi přestali, ale zase je jim líto ztratit tu hodinu klikání ;)
Jinak thumbs up.
By oupa
#70854
Ne, že bych to nezkoušel. Není ani tak problém projít a někam uložit to, co FSInn posílá na repository server. Ale není cesta zjistit, jakou očekává odpověď. Musel by někdo vytáhnout z autorů, pokud žijí, nějaké SDK.
Uživatelský avatar
By Pavel
#70856
2 věci:

1) když ve STEP1 dám routu k Program files/Aircraft tak to najde všechny letadla, v pohodě... ale když dám Program files/Aircract/vip (abych si namapoval jen VIP knihovnu, kterou mi tam nainstaloval SB), tak to najde 0 letadel

2) Co mám dělat, když pustím STEP 3, napíše mi to 4 matches found for A321 / BAW, ale mám tam na výběr jen 4 varianty PSS Concorde? Nejde tam nějak dát vlastní letadlo? Nechci mít místo A321 Concorde :P

FSARF 6, teď stahovaná, FS2004 32bit.

Dík
PB
By oupa
#70857
VIP zatím nebere. To je kapitola sama pro sebe :), bude vyžadovat nějakou úpravu. Co je zatím celkem zevrubně odskoušeno, je skAi a IVAO knihovna.

Jinak na výběr je to teď natvrdo jako \"airline priority\". Takže nemůžeš, pokud nemáš nic jiného BAW než Concorde, vybrat A321 od jiné livery.
Uživatelský avatar
By amalka
#70858
Vip ti nezobrazi fsinn, protoze to nejsou ai letadla ktera zna fska. Duvod, proc by je mel ten tool umet nacist mi tedy nejak unika.
By oupa
#70873
Čistě teoreticky ano. Spustit na počítači, kde je FSInn a odkázat na síťovou sloužku, kde jsou letadla.
By oupa
#71066
No vlastně je, teďka aktuálně by mělo být o maličko lepší hledání v názvech podle icao knihovny.
By oupa
#71083
Přiřazování v pohodě, ale nějak musí uživatel vybrat z řádově tisiců letadel. A k tomu už není úplně v pohodě vymyslet UI.
Uživatelský avatar
By amalka
#71092
No já myslel mít možnost ručně oeditovat přímo tu tabulku která se objevuje uplně na konci před tím než člověk odklikne export. Tzn. tam kde je vidět typ, původní a nové přiřazení. Aby tam šlo kliknout na to nové přiřazení a z nabídky vybrat klidně vše dostupné (tzn. stejně jako člověk dělá v ICAO CUSTOM ve fsinnu)
By oupa
#71226
Je tam to ruční přiřazení, možno vyzkoušet + auto-backup toho, co se mění. Vyplivne to vždy dva soubory, jeden se starými hodnotami.
By svaton
#72574
Zdravím, když sem chtěl pustit FSARF hodilo mi to tuhle hlášku. Nevíte co stim ??
Zkoušel jsem to znovu stáhnout a nic. Win 7 32-bit
By diesel5016
#73066
Zdravím, je možné, že se mi v registrech v ICAOPref nezapsalo ani jedno letadlo?
By fenixtucu
#74084
Hi ... I\'m from Argentine, and I dont understand a word of what you are saying here... but that isn\'t a barrier, is it?

So.. I only want to say you that, while I was looking in the net for a solution for FSInn repository aircraft, I accidentally found the FSARF web, downloaded it and ran it. For now I\'ve seen very good results... so thank you Oupicky for it...

I dont know if it is a beta or final version...

I hope you dont care, but I started a post at VATSIM so that other simmers can test it, perhaps many feedbacks result productive..

Best regards

------------------------------------
Emiliano Ferraco
Argentine - SANT
By oupa
#74105
No problem, glad to be of service and the program is working for you.
I\'ll monitor the thread on Vatsim for a feedback.
By fenixtucu
#74283
I\'ve a doubt... I\'ve been using WoAI for traffic, and tested FSARF with it, and had good results that way.

But now I want to install SKAi traffic to take a look at it, specially with FSARF, and then compare results.

So... as you said, it\'s better to apply the Aircraft IDs tool (from Peter Hornfleck) prior to run FSARF. I\'ve seen that the AC_IDs.exe tool doesn\'t have a buttom to register SKAi Traffic, so here come the questions:

1. In case we want to use SKAi, the AC IDs tool is unusefull?
2. If so, can we expect good results aplying FSARF without applying AC IDs in fisrt place?

PS: By the way, the AC IDs tool has an update, its version 1.0.77 (or AC_ICAO_37 as it appears in the net)