Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
#67845
Undelivered mail...


Ahoj!
Zajímavé... Teď na to koukám, že ta bgl jsou velmi malá (kromě 15_18424_11328.bgl, to je standartně velké), čili asi nějaká chyba při vytváření... Zkusím se na to podívat, ale mám teď zkouškové a absolutně nic nestíhám, čili neslibuju, že to bude v nejbližších 14 dnech.


Vojta
#70876
Mrknu na to, až zjistím, kam jsem to zazálohoval, tj najdu ten HDD...
EDIT: Tuším zradu, že je soubor zabanován, protože už 2x po ukončení nahrávání to hodilo chybu...
#79703
Tak to mám již staženo, VFR X Slovakia. Rozlišení perfektní. Ale mám problém, nevím jak oblast přesněji označit. Ale prostor mezi Bratislavou a Trnavou (oblast Malé Karpaty, Pezinok), odtud na východ, pak se to lomí asi pod 90 stupňovým uhlem ke Gabčikovu až na druhou stranu Dunaje. Má nepřirozenou barvu - nahnědlou. Rozlišení pod tím je v pořádku. Při instalaci jsem použil všechny opravy. Dělám něco špatně nebo je to chyba scenerky? Dík.
#79713
Dík za vysvětlení. Provádím srovnávaní VFR Slovakia 1m/pix do FSX s tvorbou VFR Slovensko 3m/pix od Marka Zemančíka. Rozdíl v detailech skoro neznatelný. Expozice snímků u Zemančíka je stejná, vyrovnaná, pouze celková scenérka má nerealistický žlutý nádech. Ale má to výhodu že je perfektně vidět hranici mezi Slovenskem a Moravou. Jinak před oběma pracemi klobouk dolu.
#79716
3m vs 1m je viditelný rozdíl. Pokud není, pak asi něco nefunguje. Připomínám, že je nutné mít ve FSX v konfiguraci (terénu) nastaveno rozlišení textur terénu (ground texture resolution) na hodnotu stejnou nebo NIŽŠÍ (vyšší rozlišení), než je scenérka, kterou chcete zobrazit.
#83300
Rapidshare se doslova pos*al a dnešním dnem zdražil RapidPro účet na dvojnásobek. Jelikož 10 € měsíčně jim rozhodně platit nehodlám, účet asi časem bude smazán a stejně tak tedy tato scenérka.
#85703
Pokud je zájem o Slovensko do FSX, verze 2011 (= kompaktní podklady, kde není každá část jinak barevná), mohu teď udělat torrent, ale bylo by potřeba tak 5 lidí, kteří by se toho účastnili, můj upload 512 kbps by to jinak těžko zvládal.
#85721
tmcz jsem asi já, občas to pauznu, voice na vatsimu sice moc nežere, ale občas jsem nevěděl, jestli špatný zvuk byl na mé straně nebo ne.
Jinak klidně to nechám na noťasu přes noc, pokud někdo budete odsosávat :D